null
  Loading... Please wait...
 • 'n Motorongeluk het ons gesin herroeplik verander. Hoewel ons seun, Aldo, ernstige hoofbeserings opgedoen het, kan ek getuig: God is goed. Hy het my gees wakker gemaak. Ek het hom leer ken as n Heilige God wat nie net my hart, maar my hele lewe wou hê. Terwyl Aldo in n koma was, het hy n bonatuurlike ervaring gehad. Hy was in die hemel. Hy het God, die engele, Moses en Abraham gesien. Aldo het teruggekom met een boodskap: "Jesus Leef!" Die bruid moet haarself gereed maak want die bruidegom kom haar haal. 

Aldo se kinderlike handgeskrewe briewe onthul n seldsame kennis en geestelike volwassenheid. Om God se boodskap uit te dra, is sy erns.

Ek bid dat Heilige Gees elkeen wat hierdie boek lees, sal aanraak; dat hulle geestelike oë sal oopgaan en dat elkeen wat daarna soek die oorvloedige lewe wat God vir sy Kinders wil hê, sal vind.

n Boodskap van God - EBOOK

Price:
R100.00
SKU:
BVGEBOOK
Rating:
5 Stars
Availability:
This is a downloadable product, you will receive it immediately after purchase.

Click the button below to add the n Boodskap van God - EBOOK to your wish list.

SHARE

Product Description

'n Motorongeluk het ons gesin herroeplik verander. Hoewel ons seun, Aldo, ernstige hoofbeserings opgedoen het, kan ek getuig: God is goed. Hy het my gees wakker gemaak. Ek het hom leer ken as n Heilige God wat nie net my hart, maar my hele lewe wou hê. Terwyl Aldo in n koma was, het hy n bonatuurlike ervaring gehad. Hy was in die hemel. Hy het God, die engele, Moses en Abraham gesien. Aldo het teruggekom met een boodskap: "Jesus Leef!" Die bruid moet haarself gereed maak want die bruidegom kom haar haal. 

Aldo se kinderlike handgeskrewe briewe onthul n seldsame kennis en geestelike volwassenheid. Om God se boodskap uit te dra, is sy erns.

Ek bid dat Heilige Gees elkeen wat hierdie boek lees, sal aanraak; dat hulle geestelike oë sal oopgaan en dat elkeen wat daarna soek die oorvloedige lewe wat God vir sy Kinders wil hê, sal vind. 

Find Similar Products by Category

Vendors Other Products

Product Reviews

Write a review

 1. Maak my ongeloof sterker! 5 Star Review

  Posted by on 25th Jun 2021

  Markus 9:24 - Die boek maak my sterker in die vers. Dankie dat julle dit met ons deel!
  Alle eer aan Ons Vader & Yeshua.
  Blessings!


 2. Truthful 5 Star Review

  Posted by on 6th Jul 2020

  True reflection of man's nature and God's intervention. Very inspiring.

  Thank you very much Chantelle for also sending me a free book with. I sincerely appreciate.


chat iconOur newsletter